De perfecte eventlocatie voor bedrijven en particulieren

Ben je op zoek naar de ideale locatie voor jouw volgende evenement? Bij Het Klaverhof maken we van elk moment een onvergetelijke ervaring. Of je nu een bedrijfsvergadering plant of een intiem jubileum viert, onze veelzijdige faciliteiten en onze betrokken inzet zorgen voor een evenement op maat.

tussenstukje

Voor bedrijven

Vergaderingen, seminaries en productvoorstellingen

Bij Het Klaverhof bieden we de ideale omgeving voor productieve vergaderingen en seminars. Onze ruime zalen zijn prima uitgerust en kunnen aangepast worden aan jouw specifieke behoeften. Of je nu een creatieve brainstormsessie of een formele presentatie plant, bij ons vind je de juiste setting.

Evenementen en exposities

Organiseer je een bedrijfsevenement of expositie? Onze locatie biedt een unieke sfeer die indruk maakt op je gasten. Met veel natuurlijk licht en een flexibele indeling, kunnen we elke visie tot leven brengen.

Teambuildings en bedrijfsuitjes

Streven naar een sterkere teamdynamiek? Onze rustige ligging en ruime tuin zijn ideaal voor teambuildingsactiviteiten. Van outdoor workshops tot sportieve uitdagingen, we helpen je graag bij het creëren van een onvergetelijke ervaring.

Plan je een event? Contacteer ons.

tussenstukje

Voor particulieren

Huwelijken, jubileums, pensioenfeesten en verjaardagen

Bij Het Klaverhof vieren we de mooiste momenten in het leven. Onze prachtige locatie en tuin bieden een idyllisch decor voor huwelijken, jubileums, pensioenfeesten en verjaardagen. Bespreek je wensen met ons en wij maken van jouw speciale dag een magische herinnering.

Rouwmaaltijden

In tijden van rouw biedt Het Klaverhof een serene en respectvolle omgeving. Onze faciliteiten zijn geschikt voor rouwmaaltijden, waarbij we rekening houden met de gevoelens en behoeften van jou en je dierbaren.

 

Zoek je een eventlocatie? Contacteer ons.

tussenstukje

Troeven van Het Klaverhof

Alles op maat

Onze toewijding aan persoonlijke service betekent dat elk detail van je evenement bespreekbaar is. We zorgen ervoor dat jouw visie tot in de puntjes wordt uitgevoerd en maken graag een voorstel op maat.

Midden in de natuur

Gelegen in een oase van rust, omringd door de natuur, biedt Het Klaverhof een adembenemend decor voor jouw evenement. Met een ruime tuin en veel binnen- en buitenruimte, genieten jij en je gasten van een onvergetelijke ervaring.

Praktische informatie

 

✔️ Geopend van april tot oktober

✔️ Zaalcapaciteit: 90 personen (tafels en stoelen beschikbaar voor 40 personen, indien meer kan dit zelf gehuurd worden)

✔️ Tarief: € 650 per dag (van 9 uur tot 18 uur)

✔️ Bedrijfsevents enkel mogelijk op dinsdag, woensdag en donderdag

✔️ Exclusieve verhuur: Het Klaverhof wordt steeds aan één groep verhuurd.

✔️ Geen aparte kamerverhuur

✔️ Op het domein bevindt zich een woning met tuin. Deze woning is privatief. Er is voldoende privacy voor beide settings.

✔️ Beamer en extra stoelen en/of tafels zijn niet inbegrepen.

✔️ De gebouwen zijn rookvrij.

✔️ Geen huisdieren toegestaan

Klaar om jouw evenement naar een hoger niveau te tillen? Neem vandaag nog contact op en laat ons samen iets bijzonders creëren.